Nyheter

Frostfrie kjøleskap
Dynamisk luftkontroll

Full frihet og fleksibilitet innen matlagring takket være teknologien No Frost Dynamic Air Control.

Moderne, strømlinjeformet, berøringsskjerm og ergonomisk design gjør det nye kjøleskapet enkelt å bruke og det perfekte møbel for enhver omgivelse.

Berøringsskjerm
Enkelte modeller i det nye produktutvalget er utstyrt med en berøringsskjerm: det er svært enkelt å bruke og viser nøyaktig hva kjøleskapet gjør til enhver tid, samtidig som en rekke funksjoner kan aktiveres med en enkelt berøring.

Rommer mer
Det er lettere å bruke og holde rent, samtidig som du har lettere oversikt over maten på hyllene. Takket være designet har de nye modellene 20 liter mer kapasitet, som tilsvarer plass til 60 ekstra hermetikkbokser!

Ergonomiske håndtak
Karakteristisk design, spesielt på de utvendige håndtakene, gir kjøleskapet et stilig og moderne preg. Indesit tilbyr også en alternativ modell med et forsenket håndtak, for større møbleringsfrihet.

Frostfri og dynamisk luftkontroll

No Frost Dynamic Air Control-systemet gir en konstant temperatur i kjøleskapet for å forhindre at det dannes rim og is i skapet, slik at du slipper å rime det av. Den nye Multiflow-kolonnen er konstruert for perfekt sirkulering av luften: luftstrømmen er ikke rettet direkte mot matvarene, men går i en sirkulerende bane rundt hyllene. Dette gjør at maten bevares under optimale forhold, omkranset av en konstant, kald luftstrøm.

Rask tilpassing av den
innvendige temperaturen

Med den nye børsteløse tangentialviften, kan temperaturinnstillingen oppnås langt raskere: nedkjølingstiden etter at døren har vært åpnet er 40 % raskere enn i vanlige kjøleskap.


Rask frysing

Denne funksjonen senker temperaturen i fryseboksen til den laveste innstillingen i en kort stund, slik at ferske matvarer fryses langt raskere og dermed holder seg bedre.

Rask nedkjøling

For ferske matvarer som må nedkjøles raskt. Denne funksjonen senker temperaturen i kjøleskapet i løpet av et par minutter, slik at maten bevares bedre.

Klasse A+

Et komplett kjøleskapsutvalg i Klasse A+: optimal nedkjøling og oppbevaring av mat, med en strømsparing som er 20% større enn for et kjøleskap i Klasse A.

Mer stillegående

Optimal ytelse med minimal støy. Den nye børsteløse tangentialviften gjør kombiskapet mer stillegående, mer komfortabelt og mer funksjonelt.

Kraftigere hyller

Hyllene er sterkere og tåler mer enn 25 kg uten at de engang bøyer seg.