Nyheter

Den nye Eco Time-vaskemaskinen er best når det gjelder å spare vann, tid og strøm: Med funksjonen Energy Saver, 20 °C-vaskeprogram samt Water Balance-sensoren garanteres optimale vaskeresultater med maksimal strømsparing.

Water Balance-sensoren, som er aktiv under hele vaskeprogrammet, veier tøyet slik at kun den nødvendige vannmengden brukes i trommelen. På denne måten garanteres et minimalt strømforbruk for å varme opp vannet.

Energy Saver-funksjonen garanterer et redusert strømforbruk med 70% sammenliknet med 30° C-bomullsprogram. Takket være trommelens spesielle bevegelse, kan maskinen vaske tøy på lavere temperaturer med den samme effektiviteten som for et 30° C-vaskeprogram.

Energiklasse

Energiklassen A++ som overholdes av Indesits Eco Time-vaskemaskiner er bevis på vår energieffektivitet, som igjen garanterer maksimal strømsparing under alle vaskefaser for enhver tøymengde.

20 °C-sone

20 °C-soneprogrammet (20 °C) er konstruert til å vaske tøy på lave temperaturer (20° C) som garanterer de samme vaskeresultatene som for et 40 °C vaskeprogram, samtidig som du oppnår en strømsparing på 40 %. Trommelens spesielle bevegelser brukes i alle programmene for å gi vaskemiddelet optimal effekt, slik at smuss og flekker fjernes effektivt.

Spar strøm

Indesit konstruerte Energy Saver-funksjonen slik at du kan spare inntil 70 % strøm sammenliknet med et 30 °C-vaskeprogram! Sammen med bomulls-, syntet- og jeansprogrammene garanterer strømsparingsfunksjonen de samme resultatene som et 30 °C-vaskeprogram på lavere temperaturer.

Spar tid

Eco Time-funksjonen, som kan brukes med alle bomulls- og syntetprogrammer, gjør at du kan vaske 3 kg lett skittent tøy inntil 30 % raskere enn ved bruk av et vanlig bomullsprogram.

Spar vann

Water Balance-sensoren i Eco Time-vaskemaskinene er aktiv under alle vaskefasene og veier den faktiske tøymengden, slik at kun vannmengden som er nødvendig for å vaske tøyet tappes inn i trommelen.

Indesits Eco Time-vaskemaskiner har programmer for et hvert behov.
Takket være den tilpassede spesialtrommelen kan du med Indesit-vaskemaskiner vaske hverdagstøy mer effektivt og skånsomt, selv med svært raske vaskeprogrammer.

Spesialprogrammer

Jeans-programmet lar deg vaske olastoff grundig uten fare for at stoffet falmer eller mister fiber.

Med Express-programmet kan du friske opp lett skitne plagg (inntil 1,5 kg) på kun 15 minutter.

Indesit-teknologien har også vært i bruk under utviklingen av et spesialvaskeprogram for vasking av sko: med Special Shoes-pogrammet forhindrer trommelens rotering at skoene påføres slag, noe som er hovedårsaken til at sko kan skades i maskinen.

Programmene Sport Intensive og Sport Light er konstruert til å vaske svært skittent og mindre skittent treningstøy med hensyn til alle typer stoff, slik at optimale vaskeresultater oppnås.