EcoVadis' bærekraftvurdering
– gullmedalje 2023

Vi er tildelt EcoVadis' gullmedalje 2023 for arbeidet vårt med bærekraft, etikk og samfunnsansvar.
Langvarig, pålitelig, utprøvd.

LIFE PROOF.

Indesits har som mål å lage brukervennlige og pålitelige apparater som bidrar til å gjøre hverdagen fri for stress.

Produktene våre er tiltalende, enkle og pålitelige.

Det beste av alt er at de er utrolig slitesterke (Life Proof).

Innovative apparater

FOR EN BÆREKRAFTIG FREMTID

Vi finner stadig nye måter å redusere miljøpåvirkningen vår på. Dette omfatter alt fra produksjon på høyt nivå ned til detaljene i produktene våre. Vi tilbyr et stort utvalg av energieffektive og innovative apparater som er spekket med funksjoner som sparer deg for tid, energi og penger.

En av våre seneste nyskapinger er Water Balance Plus-programmet i vaskemaskinene våre. En sensor optimaliserer vannforbruket i hver enkelt fase under vasking ved bare å bruke mengden som er nødvendig for skittentøyet du har lagt i. I tillegg til å spare vann, sparer du derved også energien som kreves for å varme det opp.

Den er så brukervennlig at alle kan hjelpe til.

#DOITTOGETHER

Indesit oppfordrer til lik fordeling av husarbeidet. Vi oppmuntrer hele familien til å engasjere seg i oppgavene slik at dere kan dele belastningen og gå foran med et godt eksempel i hjemmet.

Fordi apparatene våre er så enkle å bruke, kan alle hjelpe til. Det har aldri vært enklere å skape et lykkeligere og sunnere familiemiljø der alle oppmuntres til å bidra. Hvis du bruker denne samarbeidsmetoden, vil barna dine også benytte den samme tilnærmingen til husarbeid senere i livet.