Vaskemaskinen min er en tidsmaskin

Spar strøm, vann og (ikke minst) tid.

Vaskemaskinen min er en tidsmaskin

Forleden satte min mann og jeg oss ned for å lage en Huskeliste. Da vi var ferdige, så vi på alle tingene på listen og innså at det faktisk ikke er nok timer i døgnet til å gjøre alt.

Alle har vært der: Barn, jobb, husarbeid, handling, rengjøring, planlegging, fiksing, matlaging. Hvis vi mirakuløst nok får litt tid til overs, prøver vi å klemme inn litt avslapping – en film, en bok, et romantisk måltid (hah! Husker du dem?).

Ta klesvasken, for eksempel. Den hoper seg opp i det uendelige. Når jeg tar nyvasket tøy ut av vaskemaskinen, er det minst to vasker til som er klare til vask. Klesvask kan ta mye tid. Og for foreldre er tid veldig dyrebart!

Hva med vann og strøm! Det kostet en formue.

Så vi vraket Huskelisten et øyeblikk, og fokuserte på noe annet – en tidsmaskin.

Ja, faktisk, en tidsmaskin.

Noen venner av oss fortalte om Indesits MyTime vaskemaskiner, og vi undersøkte litt om dem. Dette var akkurat det vi trengte. Vi kvittet oss med den gamle med én gang, og valgte MyTime. Ut med den gamle, inn med den nye!

Wow. For en forskjell den har utgjort.

Denne lille juvelen har 6 ultraraske programmer, som spenner fra 20 minutter (ja, TJUE!) til 59 minutter, avhengig av type vask. Jeg legger inn vasken, og før jeg vet ordet av det, er den plettfritt ren.

Siden vi byttet til MyTime, vasker vi faktisk oftere, men har mye mer fritid!

Vår andre bekymring var besparelser (selvfølgelig). Et ineffektivt apparat betyr ekstra kostnader, måned etter måned. Så, hvordan gikk det med det nye apparatet her?

Svaret: Fantastisk. For små vaskemengder er vannbesparelsene på over 70 %.

Så, ja, det er en tidsmaskin. Vi kan kanskje ikke reise til fremtiden, eller til fortiden. Men vi får absolutt mye mer glede av nåtiden.

Du kan finne ut mer om Indesits MyTime vaskemaskiner her.