Livets profftips: Vær smart

Familielivet kan være komplisert. Finn smarte løsninger som hjelper deg
å komme gjennom dagen med et smil.

Livets profftips: Vær smart

To barn og heltidsjobb er en vanskelig kombinasjon.

Min mann og jeg prøver å sjonglere i hverdagen, men det er ikke lett. Det er millioner av ting å gjøre og aldri nok tid. Kort tid etter at vi fikk vår lille djevelengel nr. 2, innså jeg at jeg hadde to alternativer: a) Rømme til en fjern tropisk øy eller b) Finne en smartere måte å håndtere tid og oppgaver på.

Enda så fristende valg alternativ 'a' var, valgte jeg det andre. Det er det mødre gjør, er det ikke? De fikser alt : )

Jeg gjorde endringer. Bare småting, men som gjorde stor forskjell.

Ta bleieskift for eksempel: Før måtte jeg bære babyen inn på badet, og la vår eldste være alene en liten stund, hvis min mann ikke var hjemme. Det fører ofte til alle slags problemer (uventede veggmalerier i stuen, for eksempel ...).

Så jeg satte opp små, enkle bleieskiftområder rundt huset. Ingenting fancy, bare våtservietter, en håndfull rene bleier og stellematte. Da er en stellematte alltid er innen rekkevidde hver gang vi ha en bleiesituasjon. Det er så mye enklere! (Og antall veggmalerier har gått ned med hele 80 %!)

Det liker jeg. Enkle, konstruktive løsninger, mener jeg. Og denne tilnærmingen styrer også mitt valg av apparater.

Vi trengte for eksempel et nytt kombiskap. Noe solid og pålitelig med funksjoner jeg faktisk ville brukt.

Etter en del søking valgte vi kombiskapet Indesit eXtra. Og vi er veldig fornøyd med det!

Du vet hvordan ting kan hope seg opp i kjøleskapet? Noen ganger er det vanskelig å finne det du leter etter i alt rotet. Men dette kjøleskapet har en smart liten løsning: glidende hyller! Jeg kan dra dem ut, akkurat som på en kommode, og få tak i det jeg trenger.

Matsvinn gjør meg sint! Men FlexiUse Box i Indesit hjelper meg å redusere dette: Denne smarte lille boksen kan plasseres i forskjellige temperaturområder inni kjøleskapet. 0°-området er for eksempel ideelt for kjøtt og sensitiv mat, mens 5°-området passer bedre for grønnsaker og frukt. De får lenger holdbarhet og smaker bedre!

En annen ting jeg elsker er at man kan tilpasse innsiden av fryseren. Jeg prøver å lage en del mat og fryse ned, slik at vi kan spise det i løpet av uken. La oss si at jeg vil fryse ned noe stort, for eksempel en hel kalkun. Alt jeg trenger å gjøre er å skyve ut et panel, så får jeg all den plassen jeg trenger.

Listen over funksjoner er uendelig. Og det beste er ...? at jeg faktisk bruker dem. De er virkelig der for å gjøre livet mitt enklere.

Finn ut mer om vår eXtra-serie med kombiskap her.